Cytat:
Auto hold to Kuga ma w każdej wersji, nawet z manualem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jeździłem poprzednim Tucsonem. W porównaniu do Kugi słabizna. Mega plastikowy, gorzej się prowadzi i pali dwa razy więcej.
Z Sorento byłbym ostrożny. Na yt krążą filmiki z wadami tych samochodów i słabym podejściem Kia do usterek.
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
|
bardziej mi chodzi o automat + auto hold czyli nie trzeba trzymać nogi na hamulcu przy zatrzymaniu, nie chodzi mi o funkcję kiedy stoimy pod górke i zaciąga się hamulec sam po czym dajemy gazu i ruszamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten filmik to poprzednie Sorento, obecnie na razie jest cisza, widziałem ten filmik najlepszy jest komentarz gościa który miał identyczne usterki tylko, że mieszka w DE. Szyberdach obsadzili ponownie i jest ok, wymienili amortyzatory z tyłu i jest ok. No tylko to DE a nie PL gdzie każdy chce każdego no ...
Bump:
Cytat:
Nowa Kuga w benzynie automat to FHEV lub PHEV. Ta czy siak to hybryda.
Nie rezygnuj z automatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
bardzo bym chciał automat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jakbym miał wydać ~~135 na Kuge w automacie to biorę Sorento za 150 ~~ z miejsca. Bez dwóch zdań
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tutaj nie rozumiem kompletnie polityki bo w USA bez problemu można kupić 1.5 benzyne z automatem ...