View Single Post
Stary 04-05-2021, 17:53   #332
Martingg
ford::average

Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale Kuga w automacie ma taki sam auto hold.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
ok, kumam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nie chce wydawać 135 tysi na automat bo tyle kosztuje najtańszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał luck76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
od > 155
a ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli dodatki i lakier, spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. samochód był na placu? zadowolony ogółem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał luck76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
od > 155

Przetestuj na drodze do domu. „Roleta” z tyłu nieprzyjemnie stuka.
mówisz o rolecie bagażnika czy rolety w drzwiach tylnych? o ile w ogole sa bo nie widziałem.
Właśnie salony robią problemy z wypożyczeniem na weekend testowego samochodu?
Martingg jest offline   Odpowiedź z Cytatem