Cytat:
Masz czas do jesieni, standardowy okres grypowy.
Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka
|
dlatego na spokojnie sobie ogarnę jazdy testowe, sąsiadka ma 3008 w GT Line z zeszłego roku to jej zapytam czy mogę się chociaż przymierzyć podobno to samo w środka co 5008, a różnica tylko w bagażniku.
Co do Kugi wczoraj, jest całkiem spora w środku mam 192cm wzrostu ustawiłem sobie +/- fotel z przody i wsiadłem za sobą praktycznie bez problemu, partnerka ma 178cm wzrostu więc trochę jednak mniej ona miała już sporo luzu. Z ciekawości wsiadłem u siebie za swój fotel w Grand Scenicu i miejsce jest porównywalne może ciut mniej na nogi, za to nad głową więcej miejsca, wszerz ciężko powiedzieć ale ogólnie wydaje się być dosyć komfortowo, fotele wygodne, gdzieś na recenzji ktoś mówił iż ta pseudo skóra po bokach foteli czy tam eko skóra jest słabej jakości i faktycznie od wsiadania/wysiadania lewy bok siedziska kierowcy tej pseudo skóry był już pomarszczony w salonie.
Bagażnik teoretycznie 420l według danych, ale wydaje się iz 3 duże walizki postawione pionowo powinny wejść więc dla 2+1 raczej będzie ok, wydaje się całkiem ok ten bagażnik. Nie ma w Auto Plaza możliwości wypożyczenia sobie na weekend testowego samochodu niestety, muszę zadzwonić do 2 pozostałych salonów w Wawie i zapytać o to. Nie miałem też jak przejechać się benzyną bo jak to stwierdził pracownik salonu "dziś już jej nie ma" pewnie sobie pracownik pojechał już do domu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A zwycięzcą salonu forda okazał się Transit Custom Kombi młody nie chciał z niego wychodzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak wyszliśmy z salonu to tata choooodź ja go kupię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.