Temat: [Mondeo 2007-2014] Przeciekający fabryczny szyberdach
View Single Post
Stary 07-05-2021, 20:51   #170
Wasky77
ford::amateur

Imię: Maciej
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.0 tdci 140km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Przeciekający fabryczny szyberdach

Witam,

W moim mam mokro od strony kierowcy cała podłogę i jakby bliżej drzwi. Jak, zaglądałem pod zlącze diagnostyczne to wygląda jakby kapało coś z góry ale nie kąpię tylko jakby woda podchodzi od dołu🤔

czy możliwe że to rurka tam przy złączu diagnostycznym czy jeszcze cos dalej szukać 🤦*♂️

Twoje zdj tam rurki mi dało do myślenia 😎

Z góry dzięki za pomoc

Cytat:
Napisał manaszk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozwolę sobie dodać parę fotek, powstałych przy okazji poprawiania po fabryce w kolejnym Mondeo:

1. zdjąć osłony słupków; Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. wyjąć przewody z gumek wylotowych przechodzących przez blachę do nadkoli - od strony kierowcy przez klapkę złącza diagnostycznego,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., od strony pasażera po wyjęciu schowka, jest centralnie za tymi wtyczkami, trzeba ciąć matę wygłuszającą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

przy okazji, cyknąłem zdjętą podsufitkę: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (raczej miejsce gdzie wylewało się z rynienki na podsufitkę), oraz ten nieszczęsny wężyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wasky77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem