Temat: [Focus 2018- ] dołożenie oświetlenia nóg
View Single Post
Stary 07-05-2021, 23:15   #35
TAMSp
ford::beginner

Imię: Tomasz
Model: Focus mk4 STline
Silnik: 1,5 diesel
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: dołożenie oświetlenia nóg

Cytat:
Napisał stew66 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@TAMSp , widzę że szybko Ci poszło z tą realizacją Tomasz, a dopiero co o tym rozmawialiśmy, i nawet trzymałem w ręce patent na montaż oprawki pod siedzeniem. Efekt bardzo fajny, gratuluje i czekam na ciąg dalszy kolejnych modyfikacji. Pozdrawiam
Dziękuje, cieszy pięknie oko a montaż podobnie szybki jak przy przednich lampkach.

Bump:
Cytat:
Napisał sabaciontko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@TAMSp Powiem Ci że jestem pod wrażeniem . Dobra robota. Jest szansa na zakup płytek pod fotele ? Chętnie bym zainstalował do Focusa mk3 i Mondeo mk5.
Pytanie dodatkowe do znawców. Gdzie można zakupić wtyczki 3 pinowe , które wpinamy w ledy ?
Sprawdzałem u żony w Focusie MK3 i siedzenia od spodu wyglądają inaczej wiec trzeba inny sposób montażu wymyślić ale ... jak najbardziej możliwe, kwestia koncepcji. Co do mondeo to nie mam sposobu przyglądnąć się jak wyglądają siedzenia od dołu.

Jak coś napisz na Priv, będziemy szukali rozwiązania.
TAMSp jest offline   Odpowiedź z Cytatem