View Single Post
Stary 08-05-2021, 14:26   #7496
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i nie uważam że jazda miejska im szkodzi, nie te czasy
ja biorę pod uwagę diesla tylko obawiam się tych nieszczęsnych DPF. Weźcie mnie uspokójcie lub zdecydowanie odradźcie diesla. Mam 90% miasto ale nie takie total zakorkowane. Można powiedzieć że prawie wcale nie stoję w korkach a do roboty mam 10km.

Bump:
Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Biorę też pod uwagę BMW 3 kombi z 2 litrową benzyną 190KM i napędem na tył. Pod warunkiem że faktycznie można uzyskać rabat o jakim pisali koledzy.
obecnie zagadałem 3 sprzedawców w różnych salonach w mojej okolicy. Konkretne rabaty w BMW są możliwe. Na razie próbuję ich rozgryźć bo każdy gada co innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle że ceny wyjściowe wydają się być "mocno zawyżone"
W Skodzie w 2 salonach usłyszałem że Skoda jako taka rabatów nie daje. Jedynie salon może dać jakiś rabat od siebie i to były kwoty 7-8 tyś a moja konfiguracja Octawi wyszła 175k ......więc nawet z tym niby rabatem by cena była wyższa niż BMW 3. Świat się kończy choć trzeba przyznać że ta Octawia to była hybryda i to mocno doposażona.

Bump:
Cytat:
Ma cieszyć mnie.
dokładnie!
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem