Cytat:
|
a w Mondeo nie można zamówić aktywnego tempomatu.
|
w hybrydzie można. Tylko do diesla obecnie jest problem z ACC
Bump: Przy okazji znalazłem pewien istotny minus w BMW 3. Otóż "ona" nie gada po polsku. Nie chodzi mi o problem z obcym językiem ale jeśli system nie obsługuje języka polskiego to znaczy że nie wybiorę głosowo aby zadzwonił do Grzegorza Brzęczyszczykiewicza. Ja mam właśnie ten ból w SYNC 2. Drogę do pracy czy z pracy wykorzystuję często na jakieś służbowe rozmowy i bardzo by się przydało wybieranie rozmówcy głosowo. Nie wiem też jaka jest różnica pomiędzy androidauto a applecarplay ale BMW nie obsługuje tego pierwszego. Takie info dostałem.
Co do Skody to pojeździłem nieco Superbem i czułem jakiś dyskomfort w stosunku do MKV ale to pewnie tylko kwestia przyzwyczajenia. Mnie niezbyt podoba się "pionowa" przednia szyba. To samo było w E220 i to powoduje wrażenie jakbym jechał małym autem. No nie lubię. Ciągle mnie kusi ofera za 150K na "wszystkomający" hybrydowy Vignale. łamie mnie tylko to że on w środku wygląda już jakoś staro.
O ile seria 3 to w budżecie 200k mógłby już być dobrze wyposażony to jeden ze sprzedawców w tym budżecie zaoferował serię 5. Na dzisiejsze standardy taka seria 5 jest goła no ale.....LEDy są, automat jest. Trzeba by dobrać mu 18'felgi i prezentuje się może nie zacnie ale godnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to diesel i tu mam obawy, które wyraziłem w poprzednim poście.