Cytat:
|
Czy Ty wolisz auto z niewiadomego źródła, w niewiadomym stanie z jedyną zaletą, że nie jeździło w polskim leasingu?
|
Absolutnie, ja sam mam auto z polskiego leasingu. Tylko moje było w najuboższej wersji i musiałem wszystko samemu dokładać. Nie żeby mi to przeszkadzało, ale jak ktoś porównuje wyposażenie, no to wybierze raczej doposażoną wersję.
No i ja przed zakupem zabrałem auto do ASO na sprawdzenie. Lista usterek pierwszego Focusa którego oglądałem (sprowadzony z Niemiec ale od paru lat na polskich blachach) nie zmieściła się mechanikowi na kartce A4, musiał na drugiej dopisać. Łącznie z takimi kwiatkami jak opony z rocznika wcześniejszego niż jest samochód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Straciłem 300 zł ale nie wlazłem na minę.
Jak drugiego (poflotowego, polskiego) przywiozłem do tego samego ASO to mechanik idąc do mnie z listą usterek z daleka już wołał, żebym się nie martwił, bo ten jest dużo lepszy. Zapocenie maglownicy, jakieś pierdoły. Wziąłem. No i od 7 lat nim jeżdżę więc chyba dobry zakup.