Odp: Stuki przy zmianie biegów
Dokładnie mam to samo . Jest cieplej i można oszaleć. Jest cieplejej i zaczął mi SS normalnie działać wywołując efekty co u Ciebie. Ja się wybieram do Aso ale najpierw konsultacja z mechanikiem . Mi się wydaje że zaraz pod maską mi się coś rozleci.
Spróbuj włączyć np. jedynkę , nacisnąć hamulec i wtedy delikatnie puszczać sprzęgło wtedy jest dyskoteka.. Mam wrażenie że to silnik tak lata. Gdzieś czytałem na forum w Niemczech że to może być wina poduszek które pod wpływem temperatury robią się za miękkie . Nie tylko my mamy te problemy. Zanim kupiłem Focusa miałem pięć jazd testowych. W żadnym takich efektów kinowych nie było. Przecież oni latem by nie sprzedali żadnego samochodu z takimi efektami dźwiękowymi. Jestem naprawdę zdesperowany . Kupowałem auto zimą . Używkę. Nie wyłapałem tego na początku. W każdym razie nie było tak źle. Przejechane 19000km . Mam nadzieję że ludziska czytają te posty. Jeżeli ktoś ma ten problem proszę o priv. Chcę wiedzieć ilu Nas jest. Pewnie nie dużo. Auto jeszcze młode i większość z nich jeździ w flotach gdzie to mają w nosie.
Ps.To chyba siedzi jednak w skrzyni.
Ostatnio edytowane przez None ; 11-05-2021 o 14:36
|