View Single Post
Stary 18-05-2021, 15:33   #497
luck76
ford::average

Model: Kuga Mk3 ST-line X
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Ok. Dzięki, muszę to przerzucić na Windowsa i spróbować rozpakować.
Na makówkach nie tworzy prawidłowej struktury katalogów

Bump:
Cytat:
Napisał Martingg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem w kilku salonach się chociaż przymierzyc.
Tucson mały
Outlander ok ale mitsu wychodzi z Europy także hmmm
RAV4 fajna ale wyprofilowanie foteli mi nie pasuje szczególnie pod tyłkiem.
Tiguan Allspace r line ulala bardzo fajny aczkolwiek siedziałem w wersji za 255k katalogowe ale bardzo fajny, wygodny i duży w środku. Obok stał zwykły Tiguan i mehhh.
No i wisienka podjechałem do Reno spytać kiedy będzie Arkana (początek czerwca) no i przymierzylem się do Koleosa w Initiale Paris top wersja no i sztos w środku z tyłu to jak u babci w fotelu. Żeby nie ten brak auto holda ...

Także chyba rozeznanie z grubsza zrobione czas na jazdy testowe
Dla każdego coś innego. Jeździłeś tym Kol(e)osem? Miałem okazję i dla mnie wygodny (więc po samym siedzeniu pewnie bym w to poszedł, ale ociężały jak czoUg (duuuuża nadwaga=stara technologia). Poza wygodą na plus bagażnik.

Bump:
Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Eco auto jest mega ospałe, dużo wolniej reaguje na gaz, żeby wyprzedzać trzeba deptać w podłogę. Dlatego wolę sport bo reakcja na gaz jest natychmiastowa.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
No to muszę się u Ciebie na szkołę ecodrivingu zapisać. Konfrontując Twoje osiągi w spalaniu z oczekiwaniami odnośnie reakcji na gaz, trzeba być nielada mistrzem, żeby tak pogodzić dynamikę ze zużyciem paliwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez luck76 ; 18-05-2021 o 15:42
luck76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem