Cytat:
Pisałeś, że "nie ma możliwości" jak dobierzesz po VIN Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No to ja Ci mówię, że jednak takie sytuacje się zdarzają - i czasem temat wychodzi dopiero jak się okazuje że części nie pasują albo pasują ale nie działają jak trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To jest trochę sprowadzanie do absurdu sytuacji.
I w ten sposób nie można napisać "nigdy/zawsze" bo może trafi się ktoś inny. Ogólnie wszyscy powinni przyjąć szczepionki, ale ktoś się trafi kto nie może. Statystycznie takie osoby się pomija, choć występują. Akurat pracowałem w instytucie zajmującym się badaniami m.in społecznymi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do motoryzacji to 99,99% Fiest 1.6 100KM ma komputer sterujący dedykowany. 0,01% ma komputer silnika z Focusa mk2. Oba różnią się wgraną mapą i ten z Focusa ma 4Nm więcej. Akurat ja mam taki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W statystyce/katalogu części samego Forda coś takiego nie występuje.