Cytat:
|
Tempomat i limiter to urządzenia "konkurencyjne". Nie da się włączyć jednocześnie tempomatu i limitera. Albo jedno albo drugie.
|
Niestety nie mam aktywnego i nie można go łatwo "zrobić", bo nie mam tez radaru. Auto na gwarancji więc mody fizyczne dopadają, staram się w miarę możliwości i wiedzy popartej forum zarówno tego jak i forscana jak i ucds-a włączyć to co mnie interesuje programowo. Niestety nie wszystko jeszcze mogę włączyć, ponieważ nie mam dostatecznej pewności co do poprawności przy "ptaszkowaniu".
Wracając teraz do domu próbowałem zmusić auto, ale ni huhu, abo jedno abo drugie.
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!
Zastanowiło mnie to co napisałeś o możliwości włączenia inteligentnego tempomatu. Dziś posiedziałem w aucie z komputerem i poprzeglądałem opcje w modułach. Rzeczywiście jest kilka mozliwoscie w różnych modułach auta odnośnie inteligenta. Myślę, ze możliwe byłoby ustawienie tak jak chce nawet nie mając radaru, ale to tylko moje domysły niczym nie poparte poza tym co zostało wyżej napisane. Może bylbys tak uprzejmy rzucić wskazówkę czy dobrze myślę i czego mam szukać? Wiadomo, ze po omacku ptaszkowal nie będę bo aż taki chojrak to nie jestem.