Cytat:
To, że w forscan są opcje nie znaczy że będzie działać. Szukanie po omacku prowadzi do powstawania DTC. Później niestety może być trochę pracy aby je usunąć
Ja miałem zwykły tempomat teraz mam ACC i niestety nie mam możliwości uruchomienia inteligentnego limitera reagującego na ograniczenia prędkości.
Aczkolwiek, przyszłość może wiele pokazać i zmielić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dziękuję
Zdaje sobie doskonale sprawę, ze jest tak jak kolega napisał. To, ze są opcje nie znaczy, ze coś będzie działać choćby dlatego, ze musi być fizyczne urządzenie, aby można było coś uruchomić. Wiem, ze nie mam tysiąca nabitych postów i nie udzielam się wielce na forum błyszcząc wiedza. Gdyby tak było nie pytałbym bo i po co. Fordami bujam się już od lat i z forscanem mam do czynienia nie od dziś. Zawsze na poziomie amatora i tylko dla siebie. Zarabiam na chleb w inny sposób i nie mam ani czasu ani ochoty bawić się autami innych. Chciałbym uruchomić pewne funkcje w moim aucie które nie wymagają dłubania a są możliwe do uruchomienia. Zdaje sobie sprawę, ze nikt mi gotowca nie poda, dlatego proszę o wskazówki. Nie wiem czy można uruchomić np inteligenta tempomat tak jakbym chciał. Kolega Tedi_k rzucił hasło a ja tylko chciałem się dopytać czy może da się coś zrobić, albo przeczytać, ze nie i to zakończy temat.
Podobnie jak w innym poście gdzie napisałem ze chciałbym uruchomić alarm. Są pewne niewiadome, które wyniknęły podczas całej operacji i zdecydowalem się jednak wyłączyć opcje alarmu dopóki nie będę wiedział dokładnie jak całość dobrze ustawić.
Bump:
Cytat:
Jedyny fragment Kolegi wpisu mający jakikolwiek sens... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kolega Tadeusz jak zawsze w świetnej formie i z cięta riposta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Może tak normalniej byłoby napisać, ze albo się nie da i zle zrozumiałem, albo, ze można, ale wymaga to dużego nakładu pracy, dostępu do "lepszych" narzędzi niż forscan. Nie oczekuje gotowców jak pytam, wystarczy pomoc wskazując na co zwrócić uwagę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.