View Single Post
Stary 23-05-2021, 23:37   #2
marcinn81
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: Ford Fusion AWD
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Ford Mondeo Fusion Mk5 USA

Cytat:
Napisał Dawid1992 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Szukam opinii na temat Forda Fusion Mk5, a mianowicie jaki silnik byście polecali 2.0 240km czy może 2.5 177km, który silnik jest lepszy mniej Awaryjny? Jakieś wady zalety? Może jest tu jakiś posiadacz takiego auta za wszystkie opinie będę bardzo wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój Ford Fusion jest z 2014 roku silnik 2.0 EB 240KM automat, napęd AWD. Aktualnie przebieg 93tys. km. Kupiłem go 2,5 roku temu z przebiegiem ok 68tys. km. Po kilku miesiącach zagazowałem. Na chwilę obecną koszty jakie poniosłem to wymiana filtrów i oleju (wymieniłem też olej w skrzyni biegów). Dodatkowo wymieniłem na nowe żarówki w przednich lampach i w oświetleniu tylnej tablicy . Cena instalacji gazowej to jakieś 4-5tys zl (już nie pamiętam dokładnie). Jeśli chodzi o jakieś usterki to odpukać ale na razie mam spokój. Na bagażnik dachowy wchodzą 2 rowery i trumna 500 litrów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez marcinn81 ; 24-05-2021 o 15:19
marcinn81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem