Odp: Ford Mondeo Fusion Mk5 USA
Mojego mam dopiero dwa miesiące więc nie powiem zbyt wiele o trwałości ale trochę już mam pojęcia o osiągach i spalaniu . Miasto przy normalnym użytkowaniu i umiarkowanym ruchu to około 11 l , trasa przy prędkości przelotowej ok 140 kmh to poniżej 9 . Auto bardzo dynamiczne , bardzo dobrze wyciszone i komfortowe dające frajdę i tu nie tylko ja mam taką opinię. Jeśli ci się nie śpieszy to spokojnie szukaj w miarę z niskim przebiegiem i dobrze jak będziesz miał wersję titanium minimum . Lampy w titanium usa już są ze świecącym obrysem wersje poniżej są bez tego i nawet jeśli ktoś przerobi i przekoduje na europę to i tak będziesz zmieniał jak znam życie . Lampy przód raczej tylko ci przekodują , chyba że przód był robiony to masz szansę na europę . Są firmy które sprowadzają auta zza oceanu i one oferują wszelkie usługi w tym przeróbka lamp na życzenie , zmiana radia czy konwersja sync do sync 3. Więc wszystko masz do przemyślenia i zgodnie z zasobnością ....
marcin81 320 kucy uzyskasz w 2.0 ecoboost po przeróbkach ale zapewne w 2.7 po przeróbkach uzyskasz więcej
|