View Single Post
Stary 29-05-2021, 17:56   #8
xman17
ford::average

Imię: Grzesiek
Model: Ford Transit t300 Trend
Silnik: 2.2 TDCi
Rocznik: '11/115KM
Domyślnie Odp: Nowy grand w rodzinie. Kilka pytań elektrycznych i technicznych.

Info poszukam niebawem. Mam pytania odnośnie błędów z forscana. Nie idzie ich usunąć. Jak to interpretować i gdzie szukać usterki skoro szyby działają normalnie. I nie wiem o co chodzi z torem jazdy na wprost. Nie znam tego tematu bo i z programem się oswajam dopiero wiec wybaczcie. Do tej pory jeździłem hondą z 1994r. Wiec tam błędów kto wie jakich nie było. Foto z forscana poniżej.

Do tego dalej drążę temat podłączenia telefonu pod zestaw bluetooth. Telefon się łączy po czym bluetooth w telefonie rozłącza połączenie a na ekranie widać że dzwonie. Nie wiem czy dobre radio jest ustawione w programie bo w sumie i info i navi mam I USB w sumie też. Foto tez ponizej.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka
xman17 jest offline   Odpowiedź z Cytatem