Temat: [Galaxy 2006-2015] Multimedia po bluetooth w radiu Sony
View Single Post
Stary 01-06-2021, 08:50   #12
Zakapior_z_Izerbejdzanu
ford::beginner

Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Multimedia po bluetooth w radiu Sony

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Telefon oraz - ewentualnie - multimedia nie są obsługiwane przez radio a przez dedykowany moduł BT/VC (bluetooth z komendami głosowymi).
Do mniej więcej II kwartału 2008 były stosowane przez Forda moduły BT bez gniazda USB oraz bez możliwości podłączenia blutooth audio.
Takie moduły miały instalację mono.

Dopiero po tej dacie Ford zaczął stosować instalację stereo oraz moduły BT/VC/USB, które miały możliwość połączenia audio po bluetooth.

Tak więc by spełnić swoją "zachciankę" czeka Kolegę wymiana isntalacji na stereo oraz wymiana modułu BT/VC bez USB na taki z USB.

Ponadto niezbędne będzie przeprogramowanie radia Sony nowszym oprogramowaniem, bo inaczej nie zdoła ono obsłużyć tego nowego modułu.

To wszytko powyżej zostało już napisane Koledze... No i było już tu kolejnym nowicjuszom pisane n-razy...
Pozwól, że pociągnę trochę polemikę, bo z Mądrym dobrze pogadać...
Wyciągając wnioski z Twojego postu, to mając auto z rocznika 2011, przekaz BT muzyki jest, ale w użyciu rwie mi poprostu transmisję i wywala połączenie.... Może to być przyczyną iż mam ten stary moduł o którym piszesz...? [emoji848]

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Zakapior_z_Izerbejdzanu jest offline   Odpowiedź z Cytatem