Cytat:
Ja parę lat temu miałem taką sytuację, jechałem sobie budowaną Ską i usłyszałem kamień walący w przednią szybę. Nie znalazłem odprysku, później kilka dni samochód stał na słońcu i szyba strzeliła piękną pajęczyną na całej szerokości auta. To nie był Ford Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. O odprysk na tylnej szybie trudno, ale nie jest to niemożliwe przy transporcie auta do salonu. Po prostu pech.
Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka
|
Tak też mimo wszystko myślę, że w jakiś sposób musiała doznać jakiegoś niewidocznego uszkodzenia w transporcie, albo od wyjazdu z salonu i stało się. Aby tylko szyby były dostępne i sprawnie to ogarnęli w warsztacie.
To nie koniec zaskoczeń, okazało się że salon wydał pojazd na złych tablicach rejestracyjnych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. częściowo moja wina że nie zajrzałem w dowód i na naklejkę, ale auto w najmie więc rejestracją zajmowała się firma wynajmująca- nie spodziewałem sie takiego błedu, dopiero zgłaszając szkodę wyszło że blachy różnią sie jedną cyfrą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.