Drodzy forumowicze,
chciałem sobie dołożyć fotochrom lusterko wsteczne bo mam zwykłe, mam Titanium, więc zacząłem od poszukiwań kabelka w osłonie czujników na podszybiu (czyli okolice lusterka) oraz całej przedniej podsufitce (dostęp od strony szyby + rozkręcony schowek na okulary w podsufitce). No nie ma go
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu nie ma, prześledziłem wszystkie wiązki + endoskopem zwiedziłem cały sufit właściwie :/
mam 3 kandydatów, żeby może przerobić/ukraść ten prąd na zdjęciach poniżej, z tego co wiem żadna z tych 2 ślepych wtyczek to nie jest fotochrom, ale może da się z nich ukraść ? a jeśli nie to może z wtyczki diod nastrojowego się da ukraść ?
ktoś coś ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.