Założyłem więc na tył nawiercane Rotingery graphite line (te ciemne, niby mniej korodują) do klocków Zimmerman. Jak na razie zrobiłem 400km i wszystko spoko, miałem jedno awaryjne hamowanie z dużych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prędkości przed TIRem i wszystko spoko.
Co najważniejsze, większych hałasów z racji nawiercanych tarcz też nie stwierdziłem. Mam nadzieję, że coś te nawierania pomogą i po kilku mocniejszych hamowaniach siła hamowania nie będzie spadać a tak mi się zdarzało (wiem, większe znaczenie ma przód ale tam jeszcze nie szykuje mi się zmiania)
Ogólnie to wszystko taka gadanina i o trwałości będzie można się wypowiedzieć po pełnym sezonie letnio-zimowym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aha i za tarcze dałem 270pln z wysyłką ze sklepu internetowego Rotinger. Dzwoniłem na infolinie dopytać o szczegóły i Pan sam zaproponował mały rabat, więc jak ktoś chce przycebulić to coś można ugrać bo było taniej niż na Allegro