Hej,
mam zamiar wymienić radio w aucie, zdaje się, że chwilowo jest Sony cd345-mca, w każdym razie radio wygląda tak (z dokładnością co do koloru):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Różnica jest taka, że mam inną kontrolę przy kierownicy - brak przycisków na kierownicy, za to są na "manetce" za nią, tak jak tu:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chwilowo rozglądam się za chińszczyzną na Androidzie (Isudar, PX6), która by pozwoliła trochę się pobawić programistycznie, a przy okazji użytkować Android Auto. Jakkolwiek oczywiście przyjmę propozycję czegoś innego, pytanie moje jest następujące: Która wersja byłaby kompatyblina z moim autem?
ta:
czy ta:
Na pierwszy rzut oka wygląda jakby ta pierwsza była zamiennikiem do Sony, ale zastanawiam się jak jest przeprowadzony montaż Sony, czy ta ramka w okół radia jest mocowana na tych czterech kluczach, czy całe radio jest na nich mocowane. Bo jeśli druga opcja, to pewnie i drugie radio?
Przy okazji, jeśli ktoś z Was ma taki wynalazek, to czy potrzeba do tego auta adaptera canbus? Pani z pomocy u chińczyków chyba niestety do końca nie wie co sprzedaje - ona twierdzi, że tak, ale na ich ogłoszeniu twierdzą, że C-Max, jako, że ma kontrolę analogową z kierownicy, nie potrzebuje tego. Tak samo gdzieś znalazłem na polskim sklepie, który sprzedaje podobne radia dwa razy drożej.
Z góry dzięki za pomoc!