Cytat:
"Dziecięca bezradność" może i urocza jest w przedszkolu... Ale pora by już dorosnąć może... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1 minuta przeszukiwania Allegro - https://allegro.pl/oferta/reflektor-...014-9292941106
Lampa silnie uszkodzona, ale "gdzie jest sterownik" to nawet "młodszy przedszkolak" zauważy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
|
Przy takim objawie niestety wymienia się całą lampę, może są jacyś magicy co ją rozetną i naprawią sterownik w środku
|
Jak się wie czego szukać, to pewnie "dziecięca bezradność". Gdybym w tej dziedzinie miał większą wiedzę, to zapewne nie zadawałbym tu pytań, bo w sumie czułbym się "dorosły" i byłoby to zbędne.
Nie każdy posiada tak wszechstronną wiedzę, ale po to właśnie jest internet i np. to forum, aby tą wiedzę pogłębiać. W swojej dziedzinie czuję się równie mocno jak Ty w swojej, ale nie oznacza to, że mamy siebie od razu do przedszkoli wysyłać.
Wydawało mi się, że zadałem kulturalne pytanie, aby zorientować się w możliwościach rozwiązania swojego problemu, szczególnie że informacje są niejednoznaczne - jedni mówią że wymienia się całą lampę, inni że wystarczy wymienić sterownik.
Zapytałbym chętnie czy wyjęcie lampy wiąże się ze zdjęciem zderzaka czy da się ją wysunąć jak w MK4 - próbowałem wyjąć bez zdejmowania zderzaka, ale coś mi blokuje (na YT znalazłem film, gdzie pokazane jest że zderzak trzeba zdjąć - szukałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Skoro mówisz, że wystarczy wymienić sterownik, to kolejnym pytaniem byłoby, czy po wymianie sterownika trzeba go jeszcze jakoś programować czy wszystko zadziała od razu po podłączeniu (tu również czytałem dwie wersje).
Ale chyba idę do przedszkola podpytać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
serdecznie