Cześć.
W ostatni wtorek podczas nawałnicy mój Focus opił się wody i odszedł do krainy szczęśliwych Fordów...
Przyszedł czas na poszukanie nowego pojazdu i mój wybór padł na C-Max'a - piękne i funkcjonalne auto dla rodziny.
W związku z tym mam prośbę o Waszą opinię na temat silnika 2.0 TDCi/ 110KW/ 150KM. Wiem, że w Focusach podobny silnik sprawdzał się bardzo dobrze, kojarzę że miał problemy z dwumasą i osprzętem. Jak to wygląda obecnie w C-Max'sie??? Na co zwrócić szczególną uwagę.
Auto ma udokumentowany przebieg 163 tyś. km i 2017 rok produkcji.
Mam nadzieję, że nie naruszam żadnego regulaminu, ale jeśli ktoś ma ochotę to proszę pomóżcie mi ocenić to auto:
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-c...tml#a34d8999b8
Na oko (na żywo) auto jest w super stanie, ale może Wasze oczy dostrzegą jakieś mankamenty, które przegapiłem.
Dziękuję i pozdrawiam
Usurus
Edit: Jeśli nic nie zwróci waszej uwagi, to też proszę napiszcie, mam presję czasową - podczas wtorkowej nawałnicy w aglomeracji Poznańskiej zalaniu uległo szacunkowo 700 aut (Laweciaerz tak wyliczył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zrobił się nagły ruch w interesie.
Dzięki!