Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 27-06-2021, 11:36   #5735
mateusz.szczurek
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Cortina mk1; Galaxy 3; Focus RS
Silnik: 1.5; 2.0tdci; 2.3t
Rocznik: 1966; 2014; 2017
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakieś bzdury. Pokaż zdjęcia tej kupionej wiązki bo coś mieszasz.
...
Tak, BA/BB są do NX, ale zawsze można je przepleść
AB/BC będą do Sony
Kolega mi bzdury wytyka, a sam mnie w BA/BB chce wpakować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zdjęcie wiązki jest tu: https://allegro.pl/oferta/ford-s-max...NjUxYWJiZjc%3D

Nie asystowałem przy wymianie, ale ponoć w istocie cała deska była rozbebeszana.

Wypatrując jednak uważnie w prawym górnym rogu widzę, że być może inny pająk tam jest, przy manetce ... Czy to aby nie jest AC? To mogłoby oznaczać, ze pan w serwisie wymienił pająk, albo leptał łącząc dwie wiązki i zostawił starego pająka.
edit:
Problem rozwiązany - w śmietniku części które zostały po instalacji znalazłem pajączka AC, który był częścią zakupionej wiązki. Wystarczyło wpiąć i wszystko działa, A2DP, dzwonienie itd.

Wygląda na to, że 22 pinowy AC jest identyczny jak AB (pomijając kolory kabelków).

Co do poszukiwania nowego pajączka w ASO - Autoplaza odpowiedział, że nie wie gdzie tego szukać, Bemo Motors wróciło z ceną - 125,46 brutto z Niemiec.

Ostatnio edytowane przez mateusz.szczurek ; 28-06-2021 o 12:11
mateusz.szczurek jest offline   Odpowiedź z Cytatem