Dzięki za namiary, to już jakiś konkret. Zadzwonię, zapytam, podzielę się informacjami...
Cytat:
|
ABSCAR odkąd ma nową siedzibę to ma muchy w nosie...
|
no niestety nie mam doświadczenia z tym serwisem sprzed przenosin ale pewnie coś w tym jest, firma która ma już wyrobioną markę z czasem przestaje zabiegać o klienta.
Cytat:
|
Czasy dłubaczy i pasjonatów się skończyły , ci co coś potrafią liczą kasę ...
Pasjonat i dłubacz v-ki ci nie zrobi...
|
tak sądzisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zależy jeszcze jaki jest zakres napraw chyba. Nie chcę się wymądrzać ale jak śledziłem forum i to nie tylko to, w kwestii napraw realizowanych przez pasjonatów czy tzw. dłubaczy to było kilka osób które się tym zajmowały, sęk w tym że te posty mają już kilka lat i nie wiem czy się nie zdezaktualizowały.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dlatego też zdecydowałem się napisać i odświeżyć temat. W każdym razie dzięki raz jeszcze za informacje. Dam znać co i jak w razie gdyby ktoś miał podobny problem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.