Cytat:
Co kto lubi, ale mówienie, że np adaptacyjne ledy są niepotrzebne bo to tylko zbędny bajer i kolejna rzecz która się może popsuć jest trochę słabe. Jeżeli ktoś wcześniej s takimi nie jeździł to może tak uważać, ale ja odkąd takie mam nie wyobrażam sobie wrócić do zwykłych świateł. Często jest tak że uważamy jakieś dodatki za zbędne dopóki na sobie nie sprawdzimy jak one funkcjonują. Też chciałem tylko statyczne i cieszę się, se wziąłem adaptacyjne. Statyczne mam w Fieście i jest duża różnica w jeździe noca między Kuga a fiesta.
Tak samo wielkość kół w Kudze to tak naprawdę niewielka różnica bo nawet na felgach 20 calowych jest tyle opony, że komfort jazdy na tym nie cierpi prawie wcale. Jeszcze w żadnym swoim aucie nie miałem takiego wielkiego balona jaki mam w Kudze na 20tkach xD Nawet Fiesta na fabrycznych 17 ma o wiele niższy profil opony i wg mnie jest mniej komfortowa od Kugi STLine na 20tkach.
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
|
No i mamy sprawę wyjaśnioną. Każdy ma to co lubi i nikt nie oceni per „bida” lub „fullwypas” edyszyn
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.