View Single Post
Stary 05-07-2021, 14:46   #10
klocolus
ford::professional

Imię: Karol
Model: mondeo MK4 / MK5
Silnik: 1.6 eb ~210KM / 2.0 tdci 215KM
Rocznik: 2014 / 2017
Domyślnie Odp: Wypadanie zapłonu ecoboost 2.0

Cytat:
Napisał przybor13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wydaje mi się, że jeśli to by były wtryski to nie miałby mocy albo przerywał przysrzyspieszaniu. Może się myle.
Raczej masz rację ale nie można tego wykluczyc? Jakie masz dlugoterminowe korekty? Jak jest coś nie tak z paliwem i/lub powietrzem to widać po korektach

Bump:
Cytat:
Napisał przybor13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do tego czyszczenia nagaru to jakiś śiuwax czy lepiej otworzyć i umyć po Bożemu w sumie to już sobie odpowiedziałem.
Otworzyc i umyć. Ja czysciłem przy 260tkm nie było tragedii odzyskał ze 2 konie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niedawno patrzylem przy 306tkm było w miare czysto lekki nagar tylko. Z tym, ze moje turbo mimo przebiegu (fabryczne) nie puszcza praktycznie oleju ale jak komuś puszcza co jest normalne to na zaworach bedzie się odkładac

Ostatnio edytowane przez klocolus ; 05-07-2021 o 14:53
klocolus jest offline   Odpowiedź z Cytatem