Odp: Wyciszenie wnętrza przed i po lift
Dziwne, ostatni edge ktorym jechalem (z resztą poszla zaliczka) to 2019 sadzomiot czyli wersja EU.
Niestety w okolicy był tylko jeden odcinek równej drogi ale za krotki aby sie rozpędzić na chwilę, reszta dziurawa i krzywa, i że dłuższy odcinek na takiej dziurawej drodze sie trafil to dalem buta, chwila moment i prawie 150 ,moje odczucia co do twardosci to ...
ze jej brak, czułem sie jak w balii na środku morza. żadnego trzeszczenia, stukania, po tych dziurach szedl jak po maśle, tylko sie powoli unosząc i opadając.
Wczesniej jezdzilem mondeo 4 lata, potem s-maxy 13 lat, ich twardość mi odpowiadała, podobnie odczucia twardości mialem testowanej kudze phev, troszkę się zdziwilem ze edge to taka balia.
I jak na mój gust w edgu bylo bardzo cicho. Silnik też dobrze wyciszony, cicho mruczy niezależnie czy spokojnie sie jedzie czy wciska but w podloge.
Dojezdzajac do kazdego skrzyzowania mialem wrazenie ze hamulce slabe a potem sie zlapalem ze po odczuciach wydawalo mi sie ze spokojnie jade 50..60km/h a byla stowka, bedzie trzeba uważač bo zaraz mandaty sie posypią :-)
|