View Single Post
Stary 07-07-2021, 23:06   #852
dniklewicz
ford::average

Model: Kuga
Silnik: 2.5 FHEV
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał young81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to po co mają te diesle w ofercie
No i w końcu pewnie Ford usunie diesla 2.0 190KM z Kugi, tak samo jak to zrobił nie tak dawno PSA z dieslem 2.0 180KM w wielu swoich modelach po wprowadzeniu hybryd. Jak ktoś chce ten silnik to raczej powinien się spieszyć.

Cytat:
Napisał emte3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tutaj spore rozczarowanie po przesiadce z MK5.
Porównując do Mondeo jest bardzo słabo
Może elektryczna klima w hybrydzie działa inaczej, bo używam na pierwszym poziomie auto i chłodzi mocno.

Cytat:
Napisał tomaszjan31 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tutaj nie mogę sie zgodzić, materiałowa w upalne dni się tak mocno nie nagrzeje i lepiej odprowadza wilgoć z pleców, celowo nie napisałem pot
Moje doświadczenia z materiałową tapicerką w mocny upał są raczej takie, że grzeje i klei się jak dzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogólnie podchodziłem sceptycznie do tapicerki w Vignale z tego samego powodu i gdyby była możliwość zamówienia wersji materiałowej to wtedy pewnie bym tak zrobił. Po kilku upalnych i słonecznych dniach jestem mile zaskoczony. Oczywiście brakuje wentylacji foteli, bo wtedy byłoby już w ogóle super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez dniklewicz ; 07-07-2021 o 23:21
dniklewicz jest offline   Odpowiedź z Cytatem