View Single Post
Stary 09-07-2021, 09:22   #870
young81
ford::advanced

Imię: Michał
Model: KUGA MK3 Vignale / Focus MK2FL
Silnik: 2.0 Ecoblue 190km AWD A8 / 1.8 TDCI 115KM
Rocznik: 2021/2010
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał patricos82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale się koledze maruderstwo włączyło. Podpowiem Ci coś. Póki co żyjemy w wolnym kraju, zawsze możesz się wycofać z umowy i kupić wspomnianego Lexusa, Toyote, czy gdzie tam jest lepiej. Myślę, że lepsze to, niż płakanie na forum do poduszki, jaki to Ford zły. Proste?

Dwa, fabryki na całym świecie mają problem z produkcją, brakuje surowców, większy popyt niż podaż uruchamia implikacyjną lawinę przestojów. Tutaj zacznie się kwestia szczęścia i kto więcej zapłaci, ten będzie pierwszy. Taki jest rynek, gdybyś jeszcze nie zauważył. Znajomy handluje na dużą skalę sprzętem komputerowym (laptopy, serwery, infrastruktura sieciowa). Myślisz, że tam jest lepiej?

Trzy, dilerzy aut również dzielą się na lepszych i gorszych, na tych, którzy mają większy obrót aut i tych, którzy mają mniejszy. Kto będzie potraktowany przez producenta z wyższym priorytetem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zatem kolego przyjmij na klatę, jak mężczyzna, jak ten świat jest zbudowany. Mam nieco odruch wymiotny, jak słyszę takie płakanie. Nikt Cię biczem do zakupu auta nie zmusza, proste.

Miłego dzionka robaczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po piersze :
Chyba po to jest forum żeby wyrażać swoja opinie , w mojej ocenie jestem zawiedziony postawą forda i takie mam prawo , i jakbyś przeczytał kilka postów wcześniej jak bym wiedział ze tak będzie omijał bym salon forda szerokim łukiem i poszedł do salonu Toyoty lub innego producenta, wystarczy by jak by mi uczciwie powiedziano ze na auto będę czekał rok czasu i będę w kolejce za samochodami półprzewodnikowymi jak to ktoś tu ładnie nazwał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w momencie kiedy je zamawiałem ( początek grudnia 2020) wszystko było pieknie i kolorowo...a fabryki stanęły już w styczniu , informacja o opóźnieniach była w marcu
Po drugie:
Czy ja gdzieś napisałem ze Ford jest zły ??? samochód wybrałem świadomie, fordami jeżdżę od 10 lat i na sam produkt nie narzekam, ale uczciwość i rzetelność producenta jest na tragicznym poziomie.
Po trzecie:
Przyjmować na klatę mogę najgorszą prawdę ale brak profesjonalizmu mnie irytuje , jak masz odruch wymiotny to nie komentuj i nie odpisuj , argument ze nikt mnie biczem do zakupu auta nie zmusza......no tak , samego zakupu nie przemyślałem i poszedłem na żywioł to tylko auto za sto parę tysięcy , nie mam prawa oczekiwać fachowej i uczciwej obsługi, to że problemy maja wszyscy to wiem ale jakby uczciwie powiedziano mi ze auto będzie spóźnione tyle czasu to mógłbym się wycofać już 5 miesięcy temu i pójść np do salonu Toyoty....
young81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem