Cytat:
|
Przyjmować na klatę mogę najgorszą prawdę ale brak profesjonalizmu mnie irytuje , jak masz odruch wymiotny to nie komentuj i nie odpisuj , argument ze nikt mnie biczem do zakupu auta nie zmusza......no tak , samego zakupu nie przemyślałem i poszedłem na żywioł to tylko auto za sto parę tysięcy , nie mam prawa oczekiwać fachowej i uczciwej obsługi, to że problemy maja wszyscy to wiem ale jakby uczciwie powiedziano mi ze auto będzie spóźnione tyle czasu to mógłbym się wycofać już 5 miesięcy temu i pójść np do salonu Toyoty....
|
Ten rok jest specyficzny. O tym, że rynek samochodowy złapie czkawkę trąbili już od dawna, z różnych powodów czasowo zamknięto praktycznie większość liczących się fabryk półprzewodników na całym świecie. Zostały zerwane łańcuchy dostaw i nikt tego nie był w stanie przewidzieć. Jakoś na początku roku była informacja, że jedynie Toyota ma zapas półprzewodników na bieżącą produkcję na ten rok. Praktycznie każdy samochód jest półprzewodnikowy. Reszta producentów czeka na części.
Zresztą poczytaj sobie o hucznej premierze PS5 i ich dostępnością, wszystkie branże związane z elektroniką klękły przez brak podzespołów.
Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka