View Single Post
Stary 10-07-2021, 09:34   #899
luck76
ford::average

Model: Kuga Mk3 ST-line X
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Idąc tym tokiem rozumowania to jak ktoś mało jeździ to nawet nie potrzebuje Kugi za 150 tys bo Sandero za 40 będzie tak samo jeździć i nie ma sensu dopłacać xD

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Jak mało jezdzisz i nie masz wymagań w zakresie jakości produktu - święta racja, ale kolega wspomniał o rzadkim podróżowaniu NOCĄ. Też miałem podobne spostrzeżenia ale ugryzłem się w język Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobnie w kwestii innych dodatków. Dla siebie w życiu nie brałbym elektrycznej klapy ale żona jest głównym użytkownikiem i to ona z reguły jeździ na zakupy i wychodzi z lidla objuczona jak wielbłąd torbami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobnie z elektronicznym panelem wskaźników - przemawiają do mnie analogi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za to bardzo żałuje, że nie ma automatu. Mi nie potrzebny a jej sie by przydał. Z uwagi na liche w ocenie wielu fotele, wziąłem z elektrycznym siodłem kierowcy wiec można trochę podciągnąć uda do góry, chociaż przy AGRachw Oplu Grandlandzie imho bledną (rodzice mają więc miałem co porównać). Szeroki lacz pewnie pomaga na krętych kaszubskich ścieżkach, natomiast na autostradzie i po mieście (Strzyza, Wrzeszcz, Oliwa) zdecydowanie łatwiej prowadzi mi się Kuga ze standardową szerokością 225, gdy mam okazje ją prowadzić (podobną szerokość ma nasza firmowa RAVka.
luck76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem