Cytat:
|
Objawy występowały od początku, czy pojawiły się nagle? Pytam w kontekście tego przestawionego rozrządu. Teoria do mnie przemawia, ale czy do samego sprawdzenia ustawienia też są potrzebne blokady?
Takie rzeczy, jak stojące na dębowo tłoczki zacisków, niskie ciśnienie w ogumieniu i wiecznie otwarty termostat wykluczyłeś?
|
Cześć, dzięki za odpowiedź
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Objawy były od początku. Po prostu nie miał mocy, jest mułowaty jak punto 1.1 pierwszej generacji na gazie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dosłownie... A ten mechanik nr 3 właśnie tak mi powiedział: "ja się nie podejmuję, bo nie mam blokad a to muszą blokady być, żeby to sprawdzić/ustawić jak trzeba".
Ciśnienie mam 2.4 bara w każdej oponie, tak mi napompowali przy wymianie opon na nowe. Ale nie ucieka, bo wymieniałem opony ze trzy miesiące temu a mierzyłem ciśnienie może 2 tyg temu i jest 2.4 w każdym kole.
"stojące na dębowo tłoczki zacisków" "wiecznie otwarty termostat" - mógłbyś podpowiedzieć jak to sprawdzić?