Cytat:
|
Właśnie sobię siedzę w ASO na serwisie Kugi i tak rozmawiałem z kierownikiem to nie tylko z Kugami jest problem. Mówił, że ludzie zamawiali np Mondeo w grudniu i na chwilę obecną odbiory mają zaplanowane dopiero na listopad.
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
|
Ja jestem jednym z takich, o których wspomniałeś. Mam zamówione Mondeo w St-line z dieslem 190KM A8 i odbiór z kwietnia był kilka razy przekładany i obecnie jest produkcja na wrzesień ale i tak do końca niewiadomo czy zostanie wyprodukowany. Mogliby mi przyspieszyć gdybym zmienił pakiet posiadający adaptacyjny tempomat na taki ze zwykłym tempomatem.
Obecnie na dniach idę obejrzeć Kugę Vignale również z dieslem 190KM ale bez słynnego pakietu Driver Assistance. Cóż...takie czasy mamy i nie będę wybrzydzał bo będę czekał dwa lata na auto.
PS. Pakiet Driver Assistance jest normalnie dokładany do hybryd w Kudze ponieważ posiada inną skrzynię. Problem jest z tempomatem adaptacyjnym przy dieslu.
PS2. Ostatnio również zmieniła się mocno polityka rabatowa w Fordzie i rabaty już nie są raczej atrakcyjne.