Cytat:
Mi suvy od skody totalnie nie leżą wizualnie, ani na zewnątrz ani wewnętrz. Chwilę myślałem tylko nad Octavią, ale odpuściłem. Swoją drogą ostatnio był u mnie znajomy nowym Superbem w max opcji i padłem jak zobaczyłem oświetlenie nóg na zwykłych żarówkach. Wszędzie ledy, matrixy i inne cuda, a w nogach żarówki. To nawet moja fiesta ma tam już ledy.
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
|
Led/żarówka - jeno źródło światła. Co więcej - wymiana wewnętrznych źródeł w okolicach nóg nie wpływa na homologację w przeciwieństwie do wymiany zewnętrznych źródeł światła, które wymagają homologacji. Także jeśli ktoś zmieniał na takowe, niech się zastanowi czy woli zmienić (kij wie po co, za wyjątkiem trwałości) i postawić znak zapytania przy wypłacie odszkodowania w przypadku szkody (w tym z OC sprawcy jeśli udowodni, że nie widział modyfikowanego oświetlenia - a takich jest coraz więcej). Obym nie wykrakał jak przy Dziadkowozie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu niestety taka prawda, że VAG w tej tematyce, mimo że nudna jak flaki z olejem, bije Forda.
Bump:
Cytat:
Aż tak głęboko nie wnikałem. Niektóre miały po 15-20 tys przebiegu.
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
|
No no, zaraz okaże się, że nowego FHEVa taniej kupisz jak ten EB będzie trzymał cenę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.