View Single Post
Stary 16-07-2021, 17:44   #977
luck76
ford::average

Model: Kuga Mk3 ST-line X
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi suvy od skody totalnie nie leżą wizualnie, ani na zewnątrz ani wewnętrz. Chwilę myślałem tylko nad Octavią, ale odpuściłem. Swoją drogą ostatnio był u mnie znajomy nowym Superbem w max opcji i padłem jak zobaczyłem oświetlenie nóg na zwykłych żarówkach. Wszędzie ledy, matrixy i inne cuda, a w nogach żarówki. To nawet moja fiesta ma tam już ledy.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Led/żarówka - jeno źródło światła. Co więcej - wymiana wewnętrznych źródeł w okolicach nóg nie wpływa na homologację w przeciwieństwie do wymiany zewnętrznych źródeł światła, które wymagają homologacji. Także jeśli ktoś zmieniał na takowe, niech się zastanowi czy woli zmienić (kij wie po co, za wyjątkiem trwałości) i postawić znak zapytania przy wypłacie odszkodowania w przypadku szkody (w tym z OC sprawcy jeśli udowodni, że nie widział modyfikowanego oświetlenia - a takich jest coraz więcej). Obym nie wykrakał jak przy Dziadkowozie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu niestety taka prawda, że VAG w tej tematyce, mimo że nudna jak flaki z olejem, bije Forda.

Bump:
Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aż tak głęboko nie wnikałem. Niektóre miały po 15-20 tys przebiegu.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
No no, zaraz okaże się, że nowego FHEVa taniej kupisz jak ten EB będzie trzymał cenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
luck76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem