Cytat:
|
Co do U2101 w IPC - bardzo trudno zgadywać co tam jest zrobione. W Mondeo MK4 jest mało pozycji konfiguracji, które mogą dać taki efekt. Dopiero po podpięciu do auta można coś próbować wywnioskować...
|
Ja nie mam świateł dziennych... Ale to nie w Mondeo ten problem mam, tylko w S-maxie. Pisałem tylko, że w S-maxie w porównaniu do mojego drugiego samochodu Mondeo są takie odstępstwa. Mam w obu przełącznik z A na końcu, ale włączenie go powoduje, że w dzień nie świecą światła mijania, a w S-maxie coś jest włączone, że na pozycji 0 przy przekręceniu zapłonu światła mijania się zaświecają, gasną w czasie odpalania i jak odpali, to świecą dalej. W Mondeo na pozycji 0 światła się nie świecą, trzeba samemu przełączyć na mijania i tak wolałbym mieć też w S-maxie, bo jak silnik chodzi, to nie ma możliwości wyłączenia świateł, mogę tylko przełączyć na pokrętle na postojowe... Jak wyłączyć te światła, albo zmienić konfigurację? No, a z tym błędem, to może gdzieś sprawdzić, jakie opcje są włączone, tylko gdzie i na co mam patrzeć? Nigdy nie bawiłem się ELMconfig i nie chciałbym czegoś zepsuć...