Odp: Program konfiguracji - ELMconfig
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW , A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
Nie mam świateł dziennych, czyli ledów w zderzaku, ani w Mondeo, ani w S-maxie. Ogólnie, to fajnie, że światła same się włączają przy zapalaniu silnika, ale mega mankamentem jest brak możliwości wyłączenia całkiem świateł. Jadę za granicę, gdzie nie trzeba mieć włączonych świateł, a ja muszę mieć włączone, bo nie mam opcji ich wyłączenia, to jest chore... Chore jest też to, że niby masz na pozycji zero przy włączonym trybie skandynawskim, że zapalają Ci się niby dzienne, skoro nie masz ledów, no to mijania Ci się zaświecają, ale ideą świateł dziennych jest to, że nie powinny się palić już inne światła, czyli postojowe z przodu, postojowe z tyłu i oświetlenie tablicy rejestracyjnej, a tu świeci się po prostu wszystko... Dramat... Co to ma wspólnego ze światłami dziennymi...? Nic. Najgorsze jest to, że prawdopodobnie nie da się tego w żaden sposób skonfigurować, zwłaszcza tej opcji automatycznej wykorzystującej czujnik zmierzchowy. Szukałem wszędzie informacji o tym i nic nie znalazłem, a nawet jeśli to możliwe, to Ci gość na forum nie napisze, bo zamiast pomóc, to swoje filozofie życiowe woli pisać, że jesteś niedouczony, leniwy albo inne takie... Szkoda słów...
Ostatnio edytowane przez seewcio ; 18-07-2021 o 22:30
|