Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 19-07-2021, 02:15   #2383
benykuleczka1
ford::advanced

Imię: Dominik
Model: kuga 3/mondeo mk5FL A8
Silnik: 2.5 hybryda/2.0 tdci 150@190
Rocznik: 2023/2020
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał seewcio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piszę na forach we Francji i tam nie ma takich zachowań, jak w Polsce, ciekawe prawda??
Widzisz, z jednej strony czasem meczace jest czytanie kolejny raz pytania o np. jaki olej, jakie opony ect. Z drugiej jednak niektore watki sa juz tak dlugie, ze czasem ciezko jest znalezc interesujace nas zagadnienie. Sam czasem musze sie naszukac, albo moder robi porzadek i wrzuca moje zapytanie do tematu ktory juz istnieje. Niektorzy forumowicze maja specyficzne podejscie do odpowiadania i raczej musisz sie do tego przyzwyczaic. Czasem na zagranicznych forach mozna uzyskac odpowiedzi na pytania, warto tez z tego skorzystac.
Co do Twojego tematu nie wiem czy mozna ustawic konfiguracje auta tak jakbys chcial. Mnie nie przeszkadza ciagle swiecenie, ba jezdzilem na swiatlach caly dzien jeszcze zanim wprowadzili taki nakaz. Draznia mnie za to niemilosiernie dokladanki ledowe ktore sa zalozone jak popadnie, z moca swiecenia jak popadnie, albo tak mocno, ze raza, albo tak slabo, ze nic nie widac.
benykuleczka1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem