View Single Post
Stary 25-07-2021, 22:16   #7
specol
ford::advanced

Imię: Tomek
Model: Ford Focus 2 FL Trend
Silnik: 1.6 TDCi 109 ps (mod 131 ps)
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Nie załącza się środkowy wyświetlacz podczas przekręcenia kluczyka na pozycję nr

Witam

W niedzielę 18.07 udało mi się samodzielnie wyjąć zegary, co ciekawe, śrubki były bardzo lekko dokręcone, plus z racji że na zew było 30 C, plastiki bardzo lekko, płynnie się uginały.

Do meritum,

Tylna obudowa plastikowa była wyczepiona (może, zanim kupiłem przed 2014 r było już coś tam robione) ale wyjąłem kostkę, wyczyściłem styki, założyłem wszystko ponownie dociskając. I póki co po ok 1000 km i 7 dniach brak usterki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiem, że problem może powrócić, ale co mnie niezwykle cieszy, nawet zegarek przestał się spóźniać, wcześnie nawet jak nie miałem problemu z resetem oraz brakiem zasilania w pozycji 1 kluczyka. To właśnie zegarek się spóźniał co kilka dni do nawet 5 minut. Teraz z moim smarfonem co do sekundy tak samo odmierza czas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzięki za nakierowanie pomoc, a jeśli problem powróci oddam licznik do sprawdzenia. ew wymianie na inny.

Pozdrawiam
specol jest offline   Odpowiedź z Cytatem