I ceed jest gorzej wyciszony, to wielokrotnie podkreślano.
Co do focusa, to wiesz większość z nas nie narzeka, narzeka (często słusznie) garstka, choć wiadomo, że ta garstka najwięcej tu pisze. I nie jest to napisane złośliwie.
Sam kilku krotnie się zastanawiałem, czy dziś bym jeszcze raz kupił focusa? Nie wiem. Osobiście na pewno nie kupiłbym Corolli, ceeda (czy Xceeda) i i30. Corollę XI ma teściu, dla mnie nie ergonomiczna, głośna, teściu dalej wspomina astrę G z 1,7dti (ma 1,6/132KM wolnossący). Kia/hundai nie podobają mi się w kabinie, kolega ma służbowego i30 i skrzypi masakrycznie.
Nie wiem czy bym dziś kupił jednak w ogóle kompakta. W tym roku zacząłem mieć problemy z kolanami, lewe mi coś nawala i wsiadając do niskich aut, mam czasami problem, plus jednak brak mi trochę miejsca w bagażniku i jednak brak mi wyciszenia z mondeo mkIV.
Może c4 nowe (np Marek Wieruszewski bardzo zachwala to auto od strony praktyczności), może focusa sedana? Może Kugę nową? Choć w jej cenie jednak wolałbym mondeo mkV...
Na pewno nie zazdroszczę myślenia o zakupie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.