View Single Post
Stary 30-07-2021, 17:39   #7691
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poproszę po Polsku bo ciężko zrozumieć wywód,w pierwszej części o skrzyniach w Audi
Po prostu jeździłem bezstopniowym multitronicem, a potem dwusprzęgłówką i była przepaść w odczuciach. Sorry, ale prościej już nie dam rady napisać.

Cytat:
Napisał Matych
Jak widzisz ciężko tu o rzeczową dyskusję,merytoryka nie przynosi rezultatów,poczytaj sobie steki bzdur kolegi od kiedy jest tu na forum i uważa MK5 za szajs -nie bardzo wiem po co go kupił,często też pisze o sprawach o których nie ma zielonego pojęcia ,ja się poddaję.
Ty naprawdę masz problemy z czytaniem. Pisałem wyłącznie o faktach - masie niedoróbek i usterek, które miałem z mk5, całkiem nie tak dziewiczym, bo z 2017, czyli już po 3 latach na poprawki w EU, które w większości występowały w bliźniaczych egzemplarzach zarówno z 2015 jak i 2020 (tak - nawet w polifcie, chyba mają po prostu wy****ne w poprawę czegokolwiek trudniejszego niż wymianę rysującego się piano black na mat). I nigdy nie napisałem, że kupiłem mk5. Co chwilę coś przekręcasz i imputujesz.
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem