View Single Post
Stary 31-07-2021, 01:21   #7706
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak mam kaprys jechać 125 to wtedy jak ? Nogą mam ustawić i zablokować. Tak samo głupie rozwiązanie.
Na szczęście niemieccy inżynierowie są "trochę" mądrzejsi od amerykańskich przygłupów i w manetce VW możesz prędkość zmieniać co 2 km/h i co 10 km/h, mimo że ta pierwsza opcja w praktyce się nie przydaje, skoro ograniczenia masz podzielne przez 10.

Cytat:
Wiesz , to że Tobie jakieś rozwiązanie wydaje się głupie nie znaczy że innym też. Jeden lubi to, inny tamto.
Dzięki za to odkrywcze pouczenie, Captain Obvious.

Cytat:
Opel- akurat jeździłem ostatnio Insygnią z 2019 roku, bo się do takiej przymierzałem. Jak dla mnie po przekroczeniu 140 km/h jest głośno, jakbym jechał po frezowanym asfalcie. Na wejście wszystkie nadkola do wygłuszenia. Do tego tam gdzie Mdo w zakręt wchodzę na luzie 120 , w Insygni miałem już mokro.
A co to ma do rzeczy w temacie tempomatu? Celowo nie wychwalałem Opla za całokształt, żeby nie dać pożywki motoryzacyjnym ksenofobom. Tutaj wychwalając jedynie marki premium można się uchronić przed zagryzieniem, a i też nie zawsze. Na szczęście chyba jest to normalne i pewnie pisząc na jakimś forum VAG o Fordzie zobaczy się jeszcze więcej rechotu i dissów.

Ostatnio edytowane przez pitekantrop ; 31-07-2021 o 01:31
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem