Witam wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prosze o spawdzenie po VIN (WF0JXXWPCJJU39990 ) czy jest radar i czy jest mozliwosc dolozenia ACC tylko przez dolożenie przyciskow i kodowanie.
Autko mam od niedawna - jest naprawde nieźle wyposażone ale własnie brak ACC mnie trochę zdziwił...
- jest rozpoznawanie znakow;
- jest asystent linii;
- jest blis;
- jest crosstraffic ;
- jest inteligentny ogranicznik - sprawdzilem jest opcja normalny i inteligentny z tolerancja +/- 10km/h;
- jest ostrzeżenie o kolizji - wyswietla czerwone info w lewej czesci zegarów wraz zpiszczeniem - nie mam HUD-a w podszyniu - choc nazywanie paru czerwonych diod HUD-em to lekka przesada
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodatkow na prawej czesci wyswietlaca podaje 4 czy 5 roznych stanow odleglosci poprzedzajacego pojazdu wiec jak dla mnie odczytuje to z radaru a nie z kamery na szybie.... ale proszę mnie poprawic jesli się myle.....
Poniżej zamieszczam zdjecia z licznika z opcjami asystentów - wydaje mi się ze powinien byc sam moduł radaru ale prosze o sprawdzenie.
Jeszcze jedno pytanie bo czytając caly wątek natknąłem się na info ze przyciski najlepiej kupic w serwisie forda ... i padło oznaczenie "FINIS 2278290" rozumie ze FINIS to fordowski system identyfikacji czesci a 2278290 to konkretny numer juz spare part-sa ?
Pytam bo nie wiele znalazlem w google na ten temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.