Odp: Woda we wnętrzu po stronie pasażera
Witam, od paru dni mam s-maxa i mokro mi w nogach pasażera przód/tył. Dwa dni temu przelałem zdrowo odpływ i leje się pod autem pięknie więc już jest drożny. Sprawdziłem włączając klime że kapie z żółtej rurki po czym po poskładaniu kapie spod auta więc niby ok...Dziś zaglądam ponownie i znów trochę mokro. Na rozebranej podłodze wyłożonej ręcznikiem papierowym włączyłem klime na jakieś 30 min i nic...sucho. Polałem zdrowo auto wodą i nie widzę przeciekania...pomysłów już nie mam. Poskładałem wpychając gazety tu i tam - zobaczę za tydzień. Możliwe że resztki wody jeszcze się pojawiają z poprzednich wycieków jak jeszcze odpływ był niedrożny? Sławna klapka suchutka. Po wilgoci podejrzewam kapanie z obudowy nagrzewnicy ale dziś sucho...Złośliwa woda;(
Bump: Wiecie gdzie jest ujście odpływu wody z podszybia? ściągnąłem te 4 kratki z podszybia i czysto, woda odpływa szybko i swobodnie ale wolę zobaczyć dokładnie dokąd. W poprzednim C4 picasso miałem durne kolanka nad nadkolem od środka...wielkości kciuka zapchane na amen syfem. Jak jest w S-maxie?
|