e .. ?? Jak licznik który ?
Licznik to mi działa ?
Coś czytałem o zimnych lutach ? To moze być to ?
Bump: Inaczej jak to precyzyjnie zdiagnozować
Wczoraj skasowałem błędy i szło ... dziś to się powtórzyło ...
W błędach jest mnóstwo innych możliwych przyczyn moduł ster silnikiem pedał przyspieszenia (i nawet coś takiego mi się wyświetliło na wyświetlaczu .... brak przyspieszenia później bład silnika - awaria silnika ... tak dla każdego coś miłego)
Fakt ciekawy który nie dawał mi spokoju ale nic się nie działa to na tym wyświetlaczy pomiędzy zegarami podświetlanie od kilku lat tak migało minimalnie ale zawsze ... po za tym czasem na rogach pojawiały się takie "aferakty" dwie linijki (pixeli) ale też nigdy nie przechodziło po za te dwa paski pixeli z jeden i z drugiej strony po za tym czasem się pojawiało a czasem nie i nic po za tym na OBD żadnych errorów nie dawało .
Czy to to ? aa teraz coś bardziej nie styka (zimne luty) czytaj spoiwo bezołowiowe ?
PS jestem projektantem elektroniki więc temat mi nie obcy aczkolwiek na elektronice sam się znam tyle że wiem że jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale zanim zacznę rwać wyświetlacz (nie wiem na ile to trudne) i coś lutować chciał bym mieć pewność ze to to ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.