Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 06-08-2021, 08:16   #2392
BudiTychy
ford::amateur

Imię: Kamil
Model: Mondeo MK4.5
Silnik: 2.0 TDCI 140km
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Witam serdecznie forumowiczów. Przestudiowałem trochę ten temat i "wychodzę" do was z małym pytaniem. A mianowicie posiadam MK4 z 2012 2.0 TDCi i zastanawiam się mocno nad zakupem własnego interfejsu z tego powodu że mój Mundek to niby wersja trend przez co chciał bym w nim trochę rzeczy pozmieniać. Dołożyć Ori drl, tempomat, może kiedyś Xenon i zmienić mapę z 140 na 163km oczywiście przy pomocy znalezionych poradników ewentualnie pod okiem obeznanych forumowiczów z doświadczeniem. I teraz pytanie moje jest następujące. Czy ten interfejs jest najbardziej odpowiedni z tego co wywnioskowałem po przeczytanie większej części tego wątku czy może się mylę?

https://allegro.pl/oferta/stn1170-el...ski-7551505668

I druga sprawa czy zabierać się za to samemu czy raczej odpuścić przy czym mam na uwadze że z każdą pierdoła jaka będę chciał zrobić/dołożyć/aktywować będę musiał do kogoś jechać. Oczywiście nie jestem kompletnie zielony ale nienukrywam że z grubszego obiegu w kwestii komputerów wypadłem już jakiś czas temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z góry dziękuję za wszelkie porady i wskazówki i oczywiście mam zamiar możliwie jak najwięcej korzystać z tego forum bo widzę tu dużo kompetentnych i obeznanych osób więc Panowie... Liczę na was hehe pozdrawiam.
BudiTychy jest offline   Odpowiedź z Cytatem