Odp: Modyfikacje, "ulepszenia" zrób to sam :-)
nic nie trzeba przerabiać. (tzn, można, ale jak auto ma na co dzień być autem a na weekendy minicamperem, to nie trzeba się pchać w cięzkie zabodwy)
Ja kupiłem 11 skrzynek euro 300x400x125 na bagaże i do wyrównania złożonej kanapy z podłogą. na to zamówiene materace na wymiar i gotowe.
Można opcjonalnie dokupić markizę lub/i przedsionek na wypadek deszczu/ chłodu. My mamy jeszcze komplet lekkich, składanych krzeseł kempingowych (Crespo AL/215-C) i stolik (brunner titanium) - bardzo przydaje się do relaksu, poiłków, czey dla juniorki żeby sobie mogła porysować.
Przydaje się tez przyłacze eleketryczne (na kempingi): kupiem gniazdo przyłaczeniowe od przyczepy niewiadów, przymocowałm je od spodu pod zderzekiem. Kabel przeciągnąłem do środka przez otwór pod skrzynką bezpieczników, a pod tylnią prawą szybą przykleiłem listwę z gniazdkami 230V. Można tam podpiąć co tam chcesz. Na wakacje co roku jeździm w Alpy, a tam jest zimno, więc ogrzewam auto dwoma grzejnikami olejowymi mini 600W. Są w stanie utrzymać w aucie 20-parę stopni gdy na zwenątrz jest w okolicach zera.
|