Cytat:
No wydaje mi się że jeśli pytam o konkretny interfejs w temacie z danym programem ...
|
Sens posługiwania się ELMConfigiem w dzisiejszych czasach jest - szczególnie dla Mondeo MK4 - praktycznie ŻADEN!
To auto zdecydowanie łatwiej i prościej robi się FORScanem - i tam jest opisane wszystko. Kabel Viaken V3 + FORScan + licencja rozszerzona.
Cytat:
.... ktoś będzie tak miły i przejrzy je i może znajdzie gdzie jest jakaś opcja zaznaczona, której nie powinno być i może ona powoduje ten błąd?...
|
Wątpię... Ja na emeryturze nie mam tyle czasu, by z tego robić "doktorat" a co dopiero "młodzi zabiegani"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do tego używa się po prostu stosownych narzędzi - UCDS potrafi wskazać, który parametr CCC powoduje błąd. FORScan być może również... Ale w kwestii dociekania tego - patrz pierwsze zdanie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.