View Single Post
Stary 08-08-2021, 08:41   #3369
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał Draculescu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...I wszystko w temacie.
Googla to ja także umiem używać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co nie zmienia faktu, iż dokładnie w żadnym dotychczas widzianym urządzeniu "nie stwierdziłem obecności" pamięci flash BiCS FLASH™ firmy KIOXIA...
Pamięci Toshiba natomiast "nie są mi obce"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Samsungi obecne "w prawie każdym SSD" raczej też... Czy więc ta KIOXIA nie jest jednak "niszowa"???
To, że na stronie www napisane jest, ze jest "czołowym producentem" - to OK. Prawie każdy tak pisze...

Zamiast wprost umieszczać "kawałek tekstu od Googla", trzeba było napisać gdzie takie kości Kolega spotykał - przynajmniej byłby jakiś pożytek z tego "wszystko w temacie"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.