View Single Post
Stary 08-08-2021, 10:47   #3370
Greg Poznań
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: 2.0 EB
Silnik: 2000
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W każdym razie jak zobaczyłem jaki flash jest wlutowany, to stwierdziłem od razu, że "zupełnie nie dziwię się, iż ten Sync3 "wieszał się", restartował i wykonywał inne zaskakujące niespodzianki"...
Miałem podobne zachowanie S3, od początku jak wymieniłem S2 na S3 przez kolegę Krystiana w 2017r do 2020r tak się zachowywał, niespodziewanie znikał ekran, trzeba było restartować albo sam nagle i bez powodu robił sobie resecik i takie tam. Przyszedł moment, że chciałem pomóc komuś i podmienić jego pamięć na moją, żeby miał wgrane wszystko z modyfikacjami od ręki, bo nie mógł czekać i podczas tej operacji coś chyba z palca pykło i ją spaliłem. Zmuszony do zakupu nowej po jej zmianie S3 chodzi od roku bez zająknięcia, stąd mój wniosek, że winna tych dziwacznych zachowań była owa pamięć, co to się spaliła podczas demontażu i próby jej podmiany do innego egzemplarza :-) Teraz potwierdzasz takie same objawy, ciekaw jestem czy przypadkiem nie miałem np. tej samej wlutowanej pamięci ale już*nie sprawdzę, bo została wywalona, to byłaby dopiero sensacja :-)
Greg Poznań jest offline   Odpowiedź z Cytatem